Välj en sida

Professionell fastighetsskötsel i Växjö

För att saker och ting ska fungera och må bra i en fastighet krävs en liten dos kärlek och en stor dos av tvättäkta skötsel. Just det är exakt vad Kronobergs Bygg och Fastighetsservice kan ge dig och din fastighet. Vi erbjuder ett flertal olika tjänster inom fastighetsskötsel i Växjö med omnejd. Med regelbunden tillsyn av din fastighet kan vi att sköta om din fastighet och därmed förhindra eventuella uppkommande problem med enkla åtgärder. Att ta hand om sin fastighet genom högklassig fastighetsskötsel är ett enkelt sätt att behålla objektets värde.

Utomhus, inomhus eller kanske både och?

Utemiljön är också en viktig del av fastigheten, vilket alla fastighetsägare inte alltid tänker på. Kronobergs Bygg & Fastighetsskötsel hjälper dig att hålla din fastighet ren och prydlig både invändigt och utvändigt. Med skräddarsydda lösningar på fastighetsskötsel anpassar vi oss helt efter dina behov och önskemål.

Arbeten som förekommer är bland annat:

Personal med gedigen erfarenhet och stort engagemang

Med personal som brinner för sitt arbete och alltid ser till att du som kund är 100% nöjd kommer man långt. Vår fantastiska personal jobbar dagligen med målsättningen att utföra varje arbete av högsta klass. Att ha en bred kundkrets med en god relation till samtliga kunder är oerhört viktigt för oss. För oss är det bästa betyget återkommande kunder, vilket vi alltid också strävar efter.

Önskar du en offert på tänkt fastighetsskötsel?

Hos Kronobergs Bygg & Fastighetsskötsel kan du vända dig både som företagare och privatperson. Vi utför arbeten både i bostadsrätter, hus, industrier, hyreslägenheter och på företag. Hos oss får du den hjälp du behöver med din fastighetsskötsel, i liten som stor utsträckning. Tveka inte på att kontakta oss om önskar du ett offertförslag eller vill ha svar på dina frågor angående fastighetsskötsel. Vi finns här för dig med det du behöver – när du behöver det!

Kronobergs Bygg & Fastighetsskötsel innehar F-skattsedel och är anslutna till arbetsgivarorganisationen Almega.

Kontaktuppgifter

Niclas Hammarqvist
Hammargatan 3
35246 växjö

Telefon: 0703-319417

E-post: niclas@krbbygg.se
www.krbbygg.se

logo