Välj en sida

Gräsklippning Växjö

En välansad gräsmatta är en viktig del av en välskött trädgård och påverkar helhetsintrycket av din fastighet. Få hjälp med din gräsklippning redan idag, Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö hjälper dig. Ursäkta, följande påstående men förmodligen vill du ägna de få vackra sommardagar vi har på året till sol och bad. Eller så längtar du efter att resa bort men vill ändå att huset ska se bebott ut.  En annan tänkbar anledning kan vara att tid och ork inte riktigt räcker till, och vardagspusslet är tillräckligt klurigt ändå. Gräset kräver gräsklippning oavsett väder, semesterplaner och tidsbrist därför passar vår tjänst utmärkt för dig.

Oavsett skäl, vi hjälper dig!

Oavsett vilka dina specifika skäl är så hjälper vi dig till en välskött gräsmatta. Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö är behjälplig både vid enstaka tillfällen och löpande under hela säsongen. Har du frågor, kontakta oss så berättar vi mer. Viktigt att komma ihåg är att vi är din expert. Med gedigen erfarenhet och kompetens sköter vi din gräsklippning i Växjö och omkringliggande områden.

Din gräsmatta är vårt jobb

 Vi vet att bakom en välskött och snygg gräsmatta krävs åtskilliga arbetstimmar, men du kan vara lugn. Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB beläget i Växjö hjälper dig, vi erbjuder tjänster som bland annat inkluderar att vi klipper gräs, beskär träd, klipper och trimmar buskar och häck, rensar rabatter och planteringar, krattar och forslar bort höstlov och krattar grusgångar. Som sagt vi åtar oss stora som små uppdrag. Vi är noggranna, effektiva och lyhörda inför dina specifika önskemål.

Kontakta oss för offert på gräsklippning

Är du intresserad och nyfiken på våra tjänster som bland annat inkluderar gräsklippning i Växjö med omnejd.  Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar. Naturligtvis erbjuder vi dig en kostnadsfri offert på gräsklippning i Växjö eller i närheten av Växjö. Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB är din fastighetsskötare som underlättar för dig och din gräsklippning. Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

Niclas Hammarqvist
Hammargatan 3
35246 växjö

Telefon: 0703-319417

E-post: niclas@krbbygg.se
www.krbbygg.se

logo