Välj en sida

Plattsättning Växjö 

Funderar du på en snygg plattsättning för att skapa ett modernt eller tidlöst intryck för din bostad. Att få alla fogar raka, linjerade och se till att få skärningarna snygga och välplacerade är inget lätt åtagande. Ingen fara, Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö hjälper dig med din plattsättning.

Gedigen erfarenhet

Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö med omnejd är experter på plattsättning. Våra skickliga plattsättare, är kompetenta och noggranna. Hos oss kan du känna dig trygg, vi har gedigen erfarenhet och gott renommé. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Skräddarsyr lösningar

Oavsett om du vill ha en modern, traditionell, eller originell plattsättning, så levererar vi resultat utöver dina förväntningar. Vi har ett öga för såväl, design som detaljer och viktiga funktioner. Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö har en utmärk förmåga att skräddarsy lösningar som passar dig och dina specifika önskemål. Färm och form är områden som ligger oss varmt om hjärtat, önskar du inspiration, handfasta rekommendationer eller tjänster så finns vi här och guidar dig.

Din plattsättning är vårt jobb

Kronobergs Bygg & fastighetsservice AB i Växjö är väl medvetna om att bakom en snygg plattsättning krävs yrkeskunniga hantverkare som med noggrannhet och precision lägger plattor. Vår ambition är att du som kund alltid ska känna dig fullständigt nöjd. Vi utför alla olika typer av plattsättningsuppdrag, så anlita oss, vi gör jobbet oavsett vilka dina specifika önskemål är.

Kontakta oss för offert

 Är du intresserad eller nyfiken på tjänsterna vi erhåller i Växjö med omnejd så är du varmt välkommen att kontakta oss. Har du frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi erbjuder dig en kostnadsfri offert för din plattsättning. Kronobergs Bygg & Fastighetsservice AB erhåller gedigen erfarenhet och kompetens och hjälper dig i Växjö med omnejd. Hoppas vi ses!

Kontaktuppgifter

Niclas Hammarqvist
Hammargatan 3
35246 växjö

Telefon: 0703-319417

E-post: niclas@krbbygg.se
www.krbbygg.se

logo