Välj en sida

Städning Växjö

Är du en pedant som kräver ett skinande rent hem, behöver du en perfekt utförd flyttstädning eller är du enbart i behöv av en så kallad storstädning inför femtioårsfesten. Vi hjälper dig oavsett med din städning. Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö med omnejd erbjuder ett brett utbud städtjänster anpassat efter just dina behov. Vi garanterar ett klanderfritt resultat. Dina önskemål har betydelse därför är vi alltid lyhörda kring vad du behöver. Det är viktigt för oss att utföra våra tjänster när det passar dig, därför försöker vi alltid synkronisera våra insatser efter dina aktivitetsmönster. Att underlätta din vardag är en stor del av vår verksamhet.

Yrkesskickliga anställda

 Vi är stolta över att kunna utnämna oss själva som kompetenta och yrkesskickliga. Med gedigen erfarenhet och prestigelöshet utför vi städning i ditt hem, dina kontorslokaler, eller trapphuset, du väljer. Inget hem är det andra likt, därför är vi noggranna med att lyssna på dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder våra tjänster för dig som bor eller verkar i närheten av Växjö.

Skräddarsydda lösningar för dig och din städning

Behöver du hjälp med flyttstädning, hemhjälp, kontorsstädning, trappstädning, fönsterputsning eller dylikt. Perfekt Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö med omnejd erbjuder hushållsnära tjänster och ser till att du kan fokusera på just det du behöver. Kanske har du en budget att klara, läxhjälp med barnen, yoga på schemat, mat att inhandla eller gympass som väntar, lugn det löser sig. Vi löser din städning i Växjö med omnejd så har du tid till annat. Det så kallade vardagspusslet känns plötsligt inte lika omöjligt att lösa.

Din städning är vårt jobb

Bygg & Fastighetsservice AB i Växjö med omnejd hjälper dig gärna med din städning oavsett om du behöver det under enstaka tillfällen eller under upprepade tidpunkter. Du har möjlighet att situationsanpassa din städning utefter dina kriterier och önskemål. Allt vi gör ser vi till att utföra med kvalitet, effektivitet och säkerhet. Låt oss underlätta din vardag.

Önskas offert på städning?

Är du nyfiken på våra hushållstjänster och vill veta mer om vad just din städning skulle kosta hos oss. Inga problem, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi är nyfikna på dig och vad vi kan vara med och bidra med i ditt fall. Kronobergs Bygg & fastighetsservice i Växjö ser till att trygga framtidens städning. Så du får tid över för annat, äntligen kan du slutföra dina planer och gå på det där efterlängtade yogapasset eller slutföra läxläsningen med barnbarnet. Du har säkert massa punkter att checka av på listan. Ser fram emot att inleda ett samarbete tillsammans med dig och ditt företag som är etablerat i Växjö med omnejd. Välkommen!

Kontaktuppgifter

Niclas Hammarqvist
Hammargatan 3
35246 växjö

Telefon: 0703-319417

E-post: niclas@krbbygg.se
www.krbbygg.se

logo